Λυές

Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού 3 χλμ μετά τους Πάλους, από το σημείο που τελειώνει ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος. Το μήκος της παραλίας ξεπερνάει το 1,5 χλμ αλλά σπάει με μερικές μικρότερες. Σε κάποια σημεία υπάρχουν και βότσαλα, όμως τη μεγαλύτερη περιοχή καλύπτει σκουρόχρωμη αμμουδιά.

 

Πάλοι

Είναι η μεγάλη παραλία του χωριού, έχει δέντρα για σκιά και χωρίζεται στις ακρογιαλιές Κατσούνι, Λιες και Παχιά Άμμο.
Έχει εκτεταμένη αμμουδιά. Η άμμος μέσα και έξω από τη θάλασσα είναι πολύ ψιλή, ενώ στην αρχή της θάλασσας υπάρχουν και μεγάλα βότσαλα που συγκρατούν τα νερά ρηχά. Η παραλία είναι οργανωμένη με αρκετά μαγαζιά.

 

Παχιά Άμμος

Βρίσκεται στη ανατολική πλευρά σε απόσταση 10 χλμ από το Μανδράκι. Είναι πολύ πλατιά παραλία μήκους 350 περίπου μέτρων. Θεωρείται η ομορφότερη παραλία της Νισύρου.
Η άμμος της είναι ιδιαιτέρως παχιά και σκουρόχρωμη. Θα πρέπει κανείς να περπατήσει γύρω στα 10 λεπτά σε ένα δύσβατο μονοπάτι ώστε να περάσει πίσω από τους λόφους όπου βρίσκεται η παραλία. 

 

Αυλάκι

Βρίσκεται στο νότια άκρο της Νισύρου και είναι εύκολα προσβάσιμη από τον δρόμο. Έχει βότσαλο και θέα στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται ακριβώς από πίσω.